Hopp til innhold

Ønsker du jobb i Vitek?

En jobb i Vitek gir deg mange muligheter og en utfordrende hverdag. Vi søker alltid etter personer som trives i et hektisk og profesjonelt miljø. 

Ledige stillinger

Les hva våre ansatte sier om å jobbe i Vitek-systemet

Ole-Gunnar – Vitek Rørfornying AS

Jeg begynte i Vitek Rørfornying juni 2013. Jeg er ansatt som operatør med ansvar for rørinspeksjon/kutterbil. Bilen har teknisk avansert utstyr for filming og fresing inne i rør, og krever gode vedlikeholdsrutiner. Arbeidsoppgavene vil jeg beskrive som litt potetaktig, mange forskjellige utfordringer i forbindelse med rørfornying
 
Når det gjelder trivsel, kunne jeg ikke hatt det særlig bedre. Jeg trives kjempegodt, har en hektisk men komfortabel hverdag. Jeg treffer mange mennesker, har gode kollegaer og jeg syntes vi har god kommunikasjon med våre ledere.

Mine framtidsutsikter i Vitek Rørfornying ser jeg lyst på. Jeg får ikke lært ting fort nok, og lærekurven er bratt og utfordrende. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe andre steder, og vil anbefale andre å søke jobb i Vitek Rørfornying, selv mine beste venner.

Kjell Rune – Vitek Miljø AS

Jeg har fått gullklokken for 25 års ansettelse i Vitek. I dag jobber jeg i administrasjonen som driftsleder. Jobben min går ut på å koordinere mannskap og biler til våre mange oppdrag i Vitek Miljø AS.

I løpet av alle årene jeg har vært ansatt i bedriften, har jeg vært innom de fleste tjenester. Jeg startet som sjåfør på slamsugebil, og har utført staking, brøyting, tining og høytrykksspyling for å nevne noen.

Vi har korte kommandolinjer mellom ledelse og operatører. Dette gjør at vi er meget effektive og fleksible. I vår bransje må man snu seg om på timen, og dette er noe vi er blitt god på. På grunn av den tette dialogen internt i bedriften, blir det et godt miljø også. Jeg trives kjempegodt i Vitek Miljø, og oppfordrer deg som kan være interessert i å jobbe for oss å sende inn din CV på kontaktsiden vår. Mulighetene er store i vårt system, noe jeg personlig kan skrive under på.

Helene – Vitek Rørfornying AS

Jeg jobber som operatør innen rørfornying. Jeg er med i nesten alle ledd i en rørfornying, og er i tillegg sjåfør på den største bilen vår. Jeg begynte i Vitek i 2005 som operatør på en av våre slamsugebiler. Siden den gang har jeg vært innom de fleste av våre tjenester, og jeg har derfor meget variert erfaring.

Jeg trives godt i jobben min, og har kjekke og gode kollegaer. Som i alle andre jobber er det noen dager som er tøffere enn andre, men solskinnsdagene er det flest av (selv i Bergen!).

Fremtiden i Vitek Rørfornying er veldig spennende. Vi utvider stadig og skal i gang med mange spennende prosjekt fremover. Jeg vil være en del av den utviklingen som skal skje i tiden fremover, og det er spennende å være i et høyt teknisk miljø.

Jeg vil spesielt oppfordre jenter til å søke jobb hos oss. Dersom du ikke er redd for å bli skitten på hendene, er dette en super arbeidsplass.

René – Vitek Service AS

Jeg ble ansatt i Vitek april 2011, og min stilling er Operatør Spyling- og rens. Jobben går ut på å åpne tette avløpsrør med avansert spyleutstyr, samt rens av både vann- og avløpsledninger. Stillingen er variert og vi har stor grad av frihet i jobben. Jeg treffer mange mennesker hver dag og trives kjempegodt.

Jeg er tilsluttet en rullerende vaktordning der vi rykker ut alle dager – hele året. Jeg trives med å jobbe mye og med høyt tempo, og derfor passer stillingen for meg. Det gir en god følelse å komme som en reddende engel når kundene fortvilet trenger hjelp og løse problemet.

Arbeidsmiljøet er veldig godt i Vitek Service. I tillegg er det et godt samhold der vi hjelper og støtter hverandre. Jeg lærer hver dag av mine kollegaer, og jeg håper de føler at også jeg bidrar. Det er mange måter å løse en oppgave på, og vi i Vitek er spesialister på å finne den beste løsningen for våre kunder.

Jeg vurderer min fremtid i Vitek Service som lys. Fysisk arbeid er noe jeg trives med, og det er gode muligheter for å arbeide mye i systemet. Min anbefaling for dem som søker jobb i Vitek Service er at de har stå-på vilje og liker høy aktivitet. Da er dette en drømmejobb!