Hopp til innhold

Miniseminar borettslag 5. september 2017

Av Gamle rør i borettslag - en tikkende kostnadsbombe? Sammen med Gjensidige, Sweco og Guide advokatfirma inviterer vi borettslag til diskusjon og info

MELD DEG PÅ HER

Borettslaget opplever mange vannskader og klagene fra beboerne øker. Høres det velkjent ut? Dersom du sitter i et styre i et borettslag bygget på 70-tallet eller før, er sannsynligheten stor for at du vil oppleve dette scenariet. Og da er spørsmålet: Hva gjør vi nå?

Det finnes mange metoder for renovering av gamle rør, fra total utskiftning til fornyelse av de gamle rørene. For et styre er valg av metode en viktig beslutning.  Vi har samlet aktører med betydelig kompetanse på vedlikehold av borettslag, og de vil belyse aktuelle tema som kan hjelpe styret til å komme i gang med prosessen.  

I den anledning inviteres styremedlemmer og andre sentrale personer i borettslag til en hyggelig kveld med oss tirsdag 5. september kl. 16.30 for påfyll av kunnskap og en matbit. Arrangementet er gratis.

Meld deg på innen 27. august her. Du kan melde på flere personer, men maks 3 personer fra samme borettslag.

Info om arrangørene:

 Guide Advokat er et advokatfirma i Bergen som ble etablert i 1999. Kontorets advokater har betydelig prosedyreerfaring fra mange ulike rettsområder. firmaets bistand omfatter både private, offentlige og næringslivskunder.

Sweco AS er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap med lang erfaring fra blant annet rørfornying i borettslag. 

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap med virksomhet  i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. Selskapet har lang erfaring i forsikring av borettslag.

Vitek AS sitt virksomhetsområde er alle tjenester som er relatert til rør og avløpssystemer, med spesialkompetanse innenfor rensing av rør og rørfornying.